The Spectator: Ο ευρωπαϊκός πανικός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κόσμο του!

The Spectator: Ο ευρωπαϊκός πανικός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κόσμο του!

Μια όχι ιδιαίτερα κολακευτική θέση και στάση για τον Έλληνα πρωθυπουργό περιλαμβάνει το εξώφυλλο του βρετανικού εβδομαδιαίου περιοδικό «The Spectator».

Μαζί του «βασικοί» Ευρωπαίοι πολιτικοί σε μια κατάσταση αλαλούμ απέναντι στην πανδημία, μεταξύ πανικού και… κατάρρευσης.

Στο σκίτσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται πλάι σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Εμανουέλ Μακρόν και η Άνγκελα Μέρκελ.

Και μαζί και χώρια, αφού τοποθετείται σχεδιαστικά μακριά με τον ένα ώμο και στήθος γυμνά -όπως δηλαδή έκανε το εμβόλιο- «πόζα» που σχολιάστηκε αρνητικά από την πρώτη στιγμή.

Αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται χαμένοι –ενδεχομένως με λάθος πολιτική και επιλογές- ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεικονίζεται εντελώς… αμέτοχος και ίσως «για την πάρτι του», σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, απλά παρακολουθώντας!

Το σκίτσο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ένα άρθρο του Matthew Lynn, το οποίο σχολιάζει με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια τη διαχείριση των εμβολιασμών και τη διάθεση των εμβολίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως προδίδει και ο τίτλος του:

Μέσα στο άρθρο πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμία θέση, ούτε η… «πετυχημένη» αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως οι ίδιοι διατείνονται.

Δεν το λες καθόλου κολακευτικό για τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter