«The Walking Dead: The Ones Who Live»: Ο Rick και η Michonne επιστρέφουν (VIDEO)

«The Walking Dead: The Ones Who Live»: Ο Rick και η Michonne επιστρέφουν (VIDEO)

Στις 24 Φεβρουαρίου 2023 θα κάνει πρεμιέρα το «The Walking Dead: The Ones Who Live» με πρωταγωνιστές τους Andrew Lincoln ως Rick Grimes και Danai Gurira ως Michonne Grimes.

Στο teaser που κυκλοφόρησε οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα νέα επεισόδια.

Στο «The Ones Who Live» όπως θα είναι ο τίτλος της νέα σειράς επιστρέφει μαζί με τους πρωταγωνιστές και η Pollyanna McIntosh ενώ προστίθενται οι Terry O’Quinn ως Beale, Matt Jeffries ως Nat και Lesley-Ann Brandt ως Pearl.

Όπως διέρρευσε το  Deadline η σειρά των έξι επεισοδίων είναι μια επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός.

Η υπόθεση

Ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς και τελικά και με τους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους σε μια κατάσταση που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι… νεκροί που περπατούν.

Το Walking Dead είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά τρόμου που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman , Tony Moore και Charlie Adlard — που αποτελούν μαζί τον πυρήνα του franchise «The Walking Dead».

Η σειρά περιλαμβάνει ένα μεγάλο σύνολο καστ ως επιζώντες μιας αποκάλυψης ζόμπι που προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί κάτω από σχεδόν συνεχή απειλή επιθέσεων από ζόμπι που είναι γνωστά κυρίως ως «περιπατητές» από τους άλλους χαρακτήρες. Με την κατάρρευση του σύγχρονου πολιτισμού, αυτοί οι επιζώντες πρέπει να αντιμετωπίσουν άλλους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει ομάδες και κοινότητες με τους δικούς τους νόμους και ήθη, που μερικές φορές οδηγεί σε ανοιχτή, εχθρική σύγκρουση μεταξύ τους.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου 2010 και μεταδίδεται αποκλειστικά στο καλωδιακό κανάλι AMC στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς μέσω του Fox Networks Group και της Disney+.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter