Θεαγένειο νοσοκομείο: Απολύθηκε ο γιατρός που θησαύριζε σε βάρος καρκινοπαθών

Θεαγένειο νοσοκομείο: Απολύθηκε ο γιατρός που θησαύριζε σε βάρος καρκινοπαθών

Απολύθηκε ο ογκολόγος του «Θεαγένειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που αντιμετώπισε πληθώρα καταγγελιών για εξαπάτηση καρκινοπαθών με «φάρμακα-μαϊμού» και κατηγορίες για χρηματισμό.

Ο 50χρονος ογκολόγος, εργαζόμένος στο «Θεαγένειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αντιμετώπισε πολυάριθμες καταγγελίες καρκινοπαθών για απάτη και οικονομικές παραβάσεις, που οδήγησαν τελικά στην απόλυσή του.

Οι καταγγελίες σε βάρος του ογκολόγου του Θεαγένειου περιλαμβάνουν την πώληση ανύπαρκτων αντικαρκινικών φαρμάκων, την χορήγηση «πειραματικών» θεραπειών αλλά και περιπτώσεις που εικάζεται πως ο εν λόγω ιατρός πήρε «φακελάκια» για παράκαμψη ουρών χειρουργείου.

Υπήρξαν περιπτώσεις που όπως έχει καταγγελθεί ο συγκεκριμένος γιατρός υποσχέθηκε σε ασθενείς πως θα μεσολαβούσε ώστε να έρθει φάρμακο από τις ΗΠΑ για τη θεραπεία του ασθενούς, ζητώντας τους το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αυτές οι κατηγορίες έχουν πλέον παρουσιαστεί επίσημα στο δικαστικό σύστημα. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος σχημάτισε δικογραφία με βάση τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι ασθενείς, η οποία στη συνέχεια παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter