Θεαματική η είσοδος του Μασκ στο Twitter

Θεαματική η είσοδος του Μασκ στο Twitter

Το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και πάλι ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και ιδρυτής ή ιδιοκτήτης εταιριών τεχνολογίας, ηλεκτροκίνησης, μεταφορών στο διάστημα, Έλον Μασκ.

Σε ανάρτηση βίντεο που έκανε μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, ο Μασκ φαίνεται να κρατά συμβολικά στα χέρια έναν νεροχύτη λέγοντας τη φράση «let that sink in!» κάνοντας λογοπαίγνιο με τη λέξη sink που στα αγγλικά σημαίνει ταυτόχρονα και «νιπτήρας» και «βυθίζω- βυθίζομαι». Στα ελληνικά η φράση θα μπορούσε μεταξύ άλλων να αποδοθεί «άστο να κάτσει στο μυαλό σου» ώσπου να το εμπεδώσεις σταδιακά.

Δεν ήταν όμως η μόνη κίνηση που έκανε απόψε στο Twitter ο εκκεντρικός μεγιστάνας.

Ο Μασκ, που έχει εκατομμύρια ακολούθους στο συγκεκριμένο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, έγραψε απόψε κάτω από το όνομά του στον λογαριασμό του στο Twitter τον τίτλο: «Chief Twit». Δηλαδή, «Αρχηγός του Τουίτ».

Υπενθυμίζεται πως η εμφάνιση του Μασκ στα κεντρικά γραφεία του Twitter γίνεται λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας στις 28 Οκτωβρίου για ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρίας έναντι 44 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter