«Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…@@@ που γίνεται»

«Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…@@@ που γίνεται»

Την ευθύνη στα media και τους δημοσιογράφους έριξε ο Πάνος Βλάχος για όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, από την παράσταση «Ρινόκερος».

Ο ίδιος είναι ήρεμος και δεν ανησυχεί για όσα λέγονται για τον κορονοϊό, ενώ προτρέπει τους πάντες να μείνουν μακριά από τον διχασμό και να επικεντρωθούν στην ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία.

«Είμαι ανοικτός στις αλλαγές. Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, Δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…@@@ που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ.

Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω» τόνισε ο Πάνος Βλάχος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter