Θεοχαρόπουλος: Fake news και προπαγάνδα χωρίς όριο για το πρόγραμμα της ΝΔ

Θεοχαρόπουλος: Fake news και προπαγάνδα χωρίς όριο για το πρόγραμμα της ΝΔ

Μια αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για το πώς η ΝΔ αλλά και τα φιλικά προς αυτή ΜΜΕ, επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες σχετικά με την δήθεν κοστολόγηση που έχει κάνει στο πρόγραμμά της στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, τονίζοντας πως “η προπαγάνδα έχει και τα όρια της”.

Αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θ. Θεοχαρόπουλος:

«Σήμερα ήμουν στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Όταν αναφέρθηκα στην πρότασή μας για από κοινού κοστολόγηση των προγραμμάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από ανεξάρτητο φορέα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε όχι, γιατί δήθεν η ΝΔ το έχει καταθέσει στο Πρόγραμμα Σταθερότητας. Αποδείχθηκε έτσι ότι έλεγαν ψέματα τόσο καιρό και στην πραγματικότητα δεν επιδιώκουν καμία κοστολόγηση.
Όταν έφερα ως επιχείρημα ότι στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν εμπεριέχονται πολλά προεκλογικά μέτρα της ΝΔ και έφερα ως παράδειγμα την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος το αρνήθηκαν. Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Αυτιάς έδειξε κάτι χαρτιά που δήθεν μας εκθέτουν. Στον φάκελό του όμως φαίνεται ότι κουβαλάει μόνο τα non paper της ΝΔ και όχι τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Και αυτό γιατί στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ (1.5.2023) μετά την κατάθεση του Προγράμματος Σταθερότητας, σημειώνει ότι “δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί” και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην “κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος”.»

«Είχαμε δίκιο»

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πριν λίγες μέρες με την ανακοίνωσή του όσο και εγώ σήμερα είχαμε δίκαιο, αναφέρει στη συνέχεια ο Θ. Θεοχαρόπουλος θυμίζοντας ότι προ ημερών όταν στην ίδια εκπομπή ο κ. Σκέρτσος κουνούσε ένα αρχείο excel ως δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το ΓΛΚ, στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα.

Και καταλήγει ο Θ. Θεοχαρόπουλος:

«Η συζήτηση όμως επί των προγραμμάτων δεν μπορεί να γίνει στη βάση fake news και μίας προπαγάνδας χωρίς όριο. Δικό μας χρέος να αποκαλύπτουμε τα ψέματα τους στον ελληνικό λαό.
Όσο για την Ομάδα Αλήθειας – Προπαγάνδας, που δεν θα μπορούσε να λείψει από την άμεση διακίνηση των fake news, δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που δεν μπορεί να “μοιράσει τον σανό του ανενόχλητος” είναι η ΝΔ και ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών τους έχει διαψεύσει. Συνεπώς με όρους Ομάδας Αλήθειας, το Υπουργείο Οικονομικών “αφήνει παγωτό” ΝΔ, Γιώργο Αυτιά και Ομάδα Αλήθειας – Προπαγάνδας.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter