«Θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες προβλέπει ο Αρναούτογλου – «Χαρά στους… χιονόφιλους» στο τέλος του μήνα

«Θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες προβλέπει ο Αρναούτογλου –  «Χαρά στους… χιονόφιλους» στο τέλος του μήνα

Ασυνήθιστα υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες βρίσκονται προ των πυλών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως επίκειται αλλαγή του καιρού με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες από την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Βροχερό το σκηνικού του καιρού την Παρασκευή – Θερμοκρασία έως 21 βαθμοί Κελσίου

Περιγράφει «θερμή εισβολή» από 13-14 Δεκέμβρη που έχει διάρκεια περίπου μία εβδομάδα.

Όπως επισημαίνει: «Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί, δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια ‘θερμή εισβολή’».

Μάλιστα, όπως αναφέρει, αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, ίσως δώσει χαρά στους… χιονόφιλους το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου), δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια “θερμή εισβολή” (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα “εντόπισε” από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους… χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter