Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη με χειροκροτήματα και συνθήματα κατά της ΝΔ (Video- Photos)

Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη με χειροκροτήματα και συνθήματα κατά της ΝΔ (Video- Photos)

Με χειροκροτήματα και αγκαλιές υποδέχτηκαν το πρωί της Τετάρτης τον Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει την ευκαιρία να κάνει βόλτα και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δέκτης θερμού εναγκαλισμού, σύμφωνα με το thesstoday.gr, με απλούς πολίτες να φωνάζουν συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας, όπως το «Αλέξη γερά, να φύγει η Δεξιά», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να απαντά «Αμήν».

Στον Αλέξη Τσίπρα έδωσαν και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγαίνει διαρκώς φωτογραφίες με πολίτες και μικρά παιδιά.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενώ το παρών δίνουν πολίτες και στελέχη του κόμματος, καθώς και οι βουλευτές: Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Αυγέρη και ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αφού ανταπέδωσε τη θερμή υποδοχή που του επεφύλασσαν, ακολούθως ξεκίνησε τη βόλτα στην αγορά της Πολίχνης ώστε να διαπιστώσει προσωπικά τα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη θα ολοκληρωθεί με δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter