Θεσπρωτός: Ανακοίνωσε τον χαμό του ποδοσφαιριστή Αδαμάκη στα Τέμπη

Θεσπρωτός: Ανακοίνωσε τον χαμό του ποδοσφαιριστή Αδαμάκη στα Τέμπη

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, δεν βρίσκεται τελικά στη ζωή, όπως ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του, ο Θεσπρωτός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Υπάτου, που με ανακοίνωσή του νωρίτερα ανέφερε ότι αγνοούνταν η τύχη του.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού αναφέρει:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη. Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ρόδος: «Με συντριβή ακούσαμε έναν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τον Ιορδάνη Αδαμάκη, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την περασμένη σεζόν. Ο Ιορδάνης ήταν επιβάτης στο εφιαλτικό τρένο που στέρησε την ζωή σε τόσα νέα παιδιά. Η Ρόδος σήμερα θρηνεί αυτό τον άδικο χαμό. Εκφράζουμε στην οικογένεια του θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια.

Μετά από απόφαση του προέδρου, τα αποδυτήρια της ομάδας μας θα πάρουν το όνομά του, «Ιορδάνης Αδαμάκης». Στον αγώνα της Κυριακής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αιώνια μνήμη του και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια προς ένδειξη του πένθους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter