Θεσσαλία: Δεν ξέρει πόσα εκατ. ευρώ έχει πάρει για αντιπλημμυρικά ο Κώστας Αγοραστός

Θεσσαλία: Δεν ξέρει πόσα εκατ. ευρώ έχει πάρει για αντιπλημμυρικά ο Κώστας Αγοραστός

«Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια…» ρωτούσε ένα παλιό σουξέ. Για τον περιφειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό φαίνεται ότι τα εκατομμύρια είναι πετσετάκια. Ή στραγάλια, να πέφτουν στο χώμα και να μην τα σηκώνει…

Στις 22 Ιανουαρίου 2021 έβγαλε ανακοίνωση ότι έχει υλοποιήσει αντιπλημμυρικά έργα ύψους 530 εκατ. ευρώ και χωριστά 110 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Υποδομών για έργα συντήρησης και καθαρισμού ποταμών, τάφρων και συλλεκτήρων. Συν 25 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια.

Σήμερα Δευτέρα δήλωσε στον ΣΚΑΪ, αφού πιέστηκε και δεν μπορούσε αρχικά να απαντήσει, ότι έχει λάβει λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ για έργα μετά τον Ιανό, χωρίς να ξέρει τον ακριβή αριθμό. Στραγάλια…

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας «άδειασε» ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης που είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη 60 αντιπλημμυρικά έργα στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας της Θεσσαλίας, ύψους περίπου 140 εκατ. ευρώ».

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Αγοραστός επιπλέον εμφανίστηκε προκλητικός λέγοντας «ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει από το γραφείο του» για τα ρεπορτάζ που του κάνουν κριτική για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ομως ταυτόχρονα αδυνατεί να απαντήσει πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει πάρει για έργα η Θεσσαλία μετά την κακοκαιρία Ιανός ενώ στην ανακοίνωση του 2021 ήταν αναλυτικός.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

 

Η ανακοίνωση στις 22 Ιανουαρίου 2021 έγραφε:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα 119 αντιπλημμυρικά έργα ύψους 530 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μετά τη θεομηνία του Ιανού δρομολογούνται έργα διευθέτησης, συντήρησης και καθαρισμού ποταμών τάφρων και συλλεκτήρων ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας…».

Μάλιστα ο Κώστας Αγοραστός είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter για το θέμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter