Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες (Photos – Video)

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες (Photos – Video)

Δυο άνδρες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, πιθανότατα ύστερα από ένοπλη συμπλοκή στην περιοχή των Λαδάδικων.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματίες στα Λαδάδικα (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 3.45 το πρωί για τραυματισμένο άτομο στην οδό Παγγαίου, ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκε στο σημείο ένας κάλυκας. Ο τραυματίας ήταν πεσμένος στο έδαφος και διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε ότι στο ίδιο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί νωρίτερα ακόμα ένα άτομο, που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Πιθανολογείται ότι οι δύο τραυματίες προέρχονται από το ίδιο επεισόδιο και ερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια της συμπλοκής, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή κι άλλων προσώπων.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, ένας 45χρονος, πυροβόλησε έναν 23χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό.

Στη συνέχεια, η παρέα του νεαρού, εντόπισε τον 45χρονο, ιρανικής καταγωγής, τον οποίο χτύπησαν, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση.

Το τραύμα του 23χρονου που δέχθηκε τη σφαίρα, είναι επιπόλαιο με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter