Θεσσαλονίκη: Ακόμη μια γυναικοκτονία – Δολοφόνησε τη γυναίκα του με οκτώ μαχαιριές

Θεσσαλονίκη: Ακόμη μια γυναικοκτονία – Δολοφόνησε τη γυναίκα του με οκτώ μαχαιριές

Με οκτώ μαχαιριές φέρεται να σκότωσε ο 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία τη 48χρονη σύζυγό του, στη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία (όπως και το θύμα), στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε. Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το ζευγάρι, ομογενείς από την Αρμενία, είχε ένα γιο, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Ο 49χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους την αποτρόπαια πράξη του.

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021. Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2018 εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη  από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους, το οποίο είχαν φροντίσει να πετάξουν οι δύο νεαροί από την Ρόδο όταν εκείνη αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί τους. Η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικώς και στη συνέχεια, δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που οδήγησε τους δύο άντρες να μεταφέρουν το σώμα της στη παραλία σε κοντινή περιοχή και να την πετάξουν στη θάλασσα με αποτέλεσμα η Ελένη να χάσει τη ζωή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter