Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού – Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού – Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Συγκλονιστικές και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στη Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη σύμφωνα με τις πληροφορίες, προχώρησε και στην αναγνώριση δεύτερου προσώπου ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από την τοξικολογική έρευνα για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη.

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο MEGA προανήγγειλε συλλήψεις: «Η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους και βρέθηκε σε μια γιορτή και εκεί είδαμε το σύνηθες modus operandi σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάμψη οποιασδήποτε αντίστασης μέσω χρήσης κάποιας ουσίας. Αναμένονται και οι τοξικολογικές για να το επιβεβαιώσουν αυτό. Ο συνδυασμός του αλκοόλ με τέτοιες ουσίες οδηγεί γρήγορα σε λιποθυμία. Μετά δε γνωρίζουμε πόσοι ήταν και τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο, μέχρι να ανακτήσει η κοπέλα της αισθήσεις της. Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η 24χρονη προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη της στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε και άλλο πρόσωπο. Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Δέχεται απειλές για τη ζωή της

 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά ο εργοδότης της 24χρονης, Χρήστος Καραθανάσης.

«Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter