Θεσσαλονίκη: Άνδρας άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του –

Θεσσαλονίκη: Άνδρας άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του –
Πηγή φωτό: thestival.gr

Σοβαρό και πρωτοφανές επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας ανδρας σε αμόκ έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκόταν τα παιδιά του. Ενώ ανέβαινε μάλιστα προς τον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Τρεις εκτός πολυκατοικίας και δύο στο κλιμακοστάσιο.

Ο ίδιος πριν εισβάλει δε, φέρεται να φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του δε, είναι στο νοσοκομείο καθώς μόλις είχε γεννήσει. Σημειώνεται ότι από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον δράστη τον εντόπισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τότε τους είπε «τρέξτε η οικογένεια μου». Οι αστυνομικοί ανέβηκαν ταχύτατα ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήθελε να τους παραπλανήσει για να διαφύγει.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς. Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο.

Ο δράστης σύμφωνα με το grtimes, αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή ΤΙΤΑΝ αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο με διερχόμενο ΙΧ το οποίο και εγκατέλειψε, ενώ εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας.

Πηγή: thestival, Grtimes

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter