Θεσσαλονίκη:Aπαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στο Σέιχ Σου, λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Θεσσαλονίκη:Aπαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στο Σέιχ Σου, λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς
φωτο αρχείου

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου από τις 10 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα, αποφάσισε για αύριο 20/8 η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Η απαγόρευση, θα ισχύσει στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος-Χορτιάτη, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου), στο Δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο) και στη δασική περιοχή Θέρμης, και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter