Θεσσαλονίκη: «Αστυνομικοί χτύπησαν το κεφάλι μου στην άσφαλτο» – Άγρια επίθεση καταγγέλλει φοιτητής (Video)

Θεσσαλονίκη: «Αστυνομικοί χτύπησαν το κεφάλι μου στην άσφαλτο» – Άγρια επίθεση καταγγέλλει φοιτητής (Video)

Αλλο ένα κρούσμα ωμής αστυνομικής βίας ήρθε στη δημοσιότητα καθώς 18χρονος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε την αναίτια και απρόκλητη κακοποίησή του όταν συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια της πορείας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο 18χρονος μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μίλησε στο Open καταγγέλλοντας τους αστυνομικούς για απρόκλητες συλλήψεις και αναίτια βία ακόμη και όταν ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Δείτε επίσης – Έγκλημα Τέμπη: Νέο συγκλονιστικό βίντεο – Η «κόλαση» τα πρώτα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση

«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος του»

«Όταν με μετακινούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να με πάνε στο περιπολικό, ο αδερφός μου παρέμενε δίπλα μου για να με στηρίζει και έτσι τον συνέλαβαν κι αυτόν», είπε ο φοιτητής και συνέχισε: «Ξαφνικά ο αστυνομικός γύρισε προς το μέρος μου και έπεσε πάνω μου, άρχισαν να με χτυπάνε, να με σπρώχνουν με τις ασπίδες μαζί με άλλους αστυνομικούς».

«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος του και μετά χτύπησαν το κεφάλι μου ξανά πάνω στην άσφαλτο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει τίποτα, απλά επειδή ήμουν εκεί».

«Πονάει το κεφάλι μου, πονάει ο θώρακάς μου, η μέση μου, ζαλίζομαι», δήλωσε ο φοιτητής μέσα από το νοσοκομείο.

«Πήγαμε στην πορεία των Τεμπών να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε δικαιοσύνη για 57 ψυχές που χάθηκαν και το μόνο που αντικρίσαμε ήταν ακόμη παραπάνω αδικία», σημείωσε.

Ο δικηγόρος του 18χρονου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για τον αναίτιο τραυματισμό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter