Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο 36χρονος που «έχτισε» γατάκι σε γυψοσανίδα το 2020

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο 36χρονος που «έχτισε» γατάκι σε γυψοσανίδα το 2020
pixabay.gr

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώο τον 36χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος με ηλεκτρικά είδη, ο οποίος τον Μάιο του 2020 είχε «χτίσει» γατάκι μέσα σε γυψοσανίδα.

Ο 36χρονος είχε παραπεμφθεί σε δίκη για κακοποίηση και βασανισμό ζώου συντροφιάς, με το γατάκι να εντοπίζεται σώο και να απεγκλωβίζεται ύστερα από παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Στην απολογία του, ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι προέβη σε εργασίες στην πρόσοψη του καταστήματος αφού βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν μέσα το ζώο, σημειώνοντας ότι στοχοποιήθηκε ύστερα από το περιστατικό με αποτέλεσμα να κλείσει την επιχείρηση και να καταστραφεί οικονομικά, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Σύμφωνα με φιλοζωικές οργανώσεις ήταν εγκλωβισμένο σε γυψοσανίδα του καταστήματος ενώ είχε ποτιστεί με πολυουρεθάνη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και είχε χτιστεί εκεί μέσα.

Οι φωνές του οδήγησαν κατοίκους της περιοχής στο να καλέσουν την πυροσβεστική που προχώρησε στον απεγκλωβισμό του και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το ζώο δεν ήταν αδέσποτο και δόθηκε στον ιδιοκτήτη του που την αναζητούσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter