Θεσσαλονίκη: Aυτή είναι η φωτογραφία του 23χρονου με τον γιο της Αστυνομικού – Ήταν μπλεγμένος με την υπόθεση Μποζατζίσκι

Θεσσαλονίκη: Aυτή είναι η φωτογραφία του 23χρονου με τον γιο της Αστυνομικού – Ήταν μπλεγμένος με την υπόθεση Μποζατζίσκι

Το MEGA δημοσίευσε χθες το βράδυ τη φωτογραφία του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη με τον γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τη φωτογραφία για την ύπαρξη της οποίας είχε μιλήσει ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Ο 23χρονος είναι στα δεξιά της φωτογραφίας με το ασπρόμαυρο πουκάμισο, ενώ ο γιος της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. είναι δίπλα του (με τα μαύρα) σε κάποιο μαγαζί, σε εμφανώς χαλαρή διάθεση.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο γιος της αστυνομικού εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος είχε ταξιδέψει με συμπατριώτες του τον Ιανουάριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης ομάδας του.

Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια για συμπλοκή και διατάραξη κοινής ειρήνης ωστόσο αρχικά αντιμετώπιζε και άλλες κατηγορίες που τον είχαν οδηγήσει στη φυλακή. Ο νεαρός είχε κριθεί προφυλακιστέος και έμεινε δύο μήνες στη φυλακή, στα Διαβατά.

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 την ώρα που η παρέα των Βούλγαρων φιλάθλων του Άρη αποχωρούσε από καφετέρια στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης δέχτηκαν αιματηρή επίθεση από περίπου είκοσι οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Πηγή: teokanistras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter