Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με κομβόι από δεκάδες τουριστικά λεωφορεία (Photos – Video)

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με κομβόι από δεκάδες τουριστικά λεωφορεία (Photos – Video)

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, διεκδικώντας αιτήματα που θα βοηθήσουν, όπως επισημαίνουν, στην επιβίωση του κλάδου, ο οποίος δοκιμάζεται στην περίοδο της πανδημίας.

Δεκάδες λεωφορεία ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από το πρωί επί της Μουδανιών, ενώ πρόθεση τους είναι να πραγματοποιήσουν πορεία σε λίγη ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ αντιπροσωπεία θα φτάσει στο Υφυπουργείο Εσωτερικών, τομέας Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Τα προβλήματα του κλάδου, όπως τονίζουν, έχουν πολλαπλασιαστεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, λόγω της πανδημίας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν, έχουν κρεμάσει στα λεωφορεία μαύρα πανιά και σημαίες.

Δείτε τι δήλωσε ο Μιχάλης Πεζίκογλου α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων και πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης:

Το κομβόι λεωφορείων από τη Μουδανιών για το κέντρο της πόλης.

Πηγή: Grtimes.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter