Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο το 2χρονο κοριτσάκι – Φορούσε τούλινο φόρεμα γιατί θα γινόταν παρανυφάκι

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο το 2χρονο κοριτσάκι – Φορούσε τούλινο φόρεμα γιατί θα γινόταν παρανυφάκι

Εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το κοριτσάκι 22 μηνών στη Θεσσαλονίκη μετά από ανάφλεξη που προκλήθηκε εξαιτίας του ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου με βενζίνη. Οι γονείς μαζί με το βρέφος και τους παππούδες είχαν επιστρέψει από βάφτιση και ετοιμάζονταν να πάνε στον γάμο του θείου του μωρού, στον οποίο θα γινόταν παρανυφάκι.

Ο 28χρονος πατέρας του παιδιού, μετά το μηχανάκι, ανεφοδίασε με το μπιτόνι βενζίνης και το αυτοκίνητό του. Αμέριμνο το παιδάκι πήγε να τρέξει στην αγκαλιά του και τότε, εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού, σύμφωνα με το thesstoday.gr, δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με το μπιτόνι, προκαλώντας ανάφλεξη.

Τα ρούχα του παιδιού τυλίχτηκαν στις φλόγες και ο πατέρας μαζί με τον παππού στην προσπάθειά τους να τις σβήσουν με τα χέρια, σκίζοντας ουσιαστικά τα ρούχα για να μην καεί, υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια, με τον ηλικιωμένο άνδρα μάλιστα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Εγκαύματα στο 60% του κορμιού της

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα» όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο, καθώς σύμφωνα με το τοπικό μέσο το 60% του κορμιού του παιδιού έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με το thesstoday, σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Δείτε επίσης: 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 2χρονη τυλίχτηκε στις φλόγες όταν ο πατέρας της έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο – Σε σοβαρή κατάσταση το παιδί

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της η 2χρονη – Από στατικό ηλεκτρισμό η ανάφλεξη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter