Θεσσαλονίκη: Εφιάλτη ζούσε ανήλικη – 55χρονος τη βίαζε τέσσερα χρόνια

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτη ζούσε ανήλικη – 55χρονος τη βίαζε τέσσερα χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια μια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, καθώς οικογενειακός φίλος φέρεται πως την βίαζε όσο ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 24χρονη σήμερα κοπέλα, ο 55χρονος οικογενειακός φίλος τη βίαζε από όταν εκείνη ήταν επτά ετών, ενώ φέρεται πως την φωτογράφιζε γυμνή. Ο 55χρονος συνελήφθη από τις αρχές, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης 55χρονος ημεδαπός, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, ο 55χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από 2006 έως 2010, έχοντας υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, στις περιοχές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, την φωτογράφιζε γυμνή και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Επιπρόσθετα, το έτος 2010, ευρισκόμενοι στην οικία του, προέβαλε στην οθόνη του υπολογιστή του τις ανωτέρω φωτογραφίες, ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη και την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter