Θεσσαλονίκη: Εισβολή σε κατάστημα εστίασης – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα

Θεσσαλονίκη: Εισβολή σε κατάστημα εστίασης – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα
Πηγή: GRtimes.gr

Γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα ατόμων φέρεται να εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή του Κορδελιού και να προκάλεσε ζημιές.

Σύμφωνα μάλιστα με το GRTimes.gr, καταγράφηκαν και ξυλοδαρμοί εναντίον του ιδιοκτήτη και τριών υπαλλήλων του καταστήματος, οι οποίοι ευτυχώς φέρουν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν «όταν ομάδα Ρομά τηλεφώνησαν στο μαγαζί και ζήτησαν τραπέζι. Όταν τους είπαμε ότι δεν έχει, μας απείλησαν ότι θα έρθουν και θα μας δείρουν», όπως περιγράφει υπάλληλος του καταστήματος.

Λίγο αργότερα, στο μαγαζί φέρεται να έφτασαν δύο νεαροί, οι οποίοι ζήτησαν «να βγει ο υπάλληλος έξω, προκειμένου να καυγαδίσουν μαζί του. Έγινε μια φασαρία. Τους είπαμε ότι έχει τραπέζι έξω, αλλά δεν ήθελαν να καθίσουν, δήλωσε ο υπάλληλος.

Τα δύο άτομα αποχώρησαν όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν συνοδευόμενοι από άλλους 15, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι εισέβαλλαν στο μαγαζί προκαλώντας ζημιές, ενώ επιτέθηκαν εναντίον της διεύθυνσης και των υπαλλήλων προκαλώντας τραυματισμούς σε τέσσερα άτομα, τον ιδιοκτήτη και τρεις εργαζόμενους.

Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter