Θεσσαλονίκη: Είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν ζώο ο άνδρας που ποδοπάτησε το γατάκι

Θεσσαλονίκη: Είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν ζώο ο άνδρας που ποδοπάτησε το γατάκι

Τον άνδρα που συνέθλιψε με το πόδι του το γατάκι στη Θεσσαλονίκη αναζητούν οι Αρχές.

Ο άνδρας καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα μωρά της και στη συνέχεια να πατά το ένα από αυτά δύο φόρες, συνθλίβοντας το. Μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε αμέριμνος από το σημείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη του άνδρα ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου, με την κατηγορία της πιθανής θανάτωσης ζώου.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε ευρεία κινητοποίηση με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως είπε, η κυρία Καλαϊτζίδου από τη φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» μιλώντας στο Μega πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακοποίηση ζώου άλλα και βιαιοπραγία κατά ανθρώπου.

Ο δράστης δεν κατοικεί στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, αλλά είναι γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η κυρία Καλαϊτζίδου τόνισε ότι την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι φοράει καπέλο.

Η ίδια σημείωσε, ακόμα, ότι σήμερα θα καταθέσει στο Α/Τ Λευκού Πύργου η γυναίκα που τάιζε τα γατάκια της περιοχής και βρήκε το άτυχο γατάκι νεκρό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter