Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε ντελιβερά, μέχρι την ποινική δικάσιμο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε ντελιβερά, μέχρι την ποινική δικάσιμο

Διανομέας φαγητού, ετών 47, πατέρας δύο παιδιών, παρασύρθηκε από όχημα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στη Θεσσαλονίκη και έχασε τη ζωή του.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου 30/10/2021, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση των οδών Γεωργίου Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Ο άτυχος διανομέας κατέβαινε την οδό 25ης Μαρτίου. Εκείνη τη ώρα, ο 21χρονος οδηγός του μαύρου οχήματος που κινείτο επί της Γεωργίου Παπανδρέου, παραβίασε, σύμφωνα με μάρτυρες, τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω στο μηχανάκι.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από την σφοδρή σύγκρουση, έκανε τους κατοίκους της περιοχής να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντός του, ο οδηγός του οχήματος μόλις είχε φύγει από ένα πάρτι, στο οποίο είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ φίλος του 21χρονου ανέφερε ότι αυτός συνήθιζε να τρέχει στον δρόμο.

O οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ποινική δικάσιμο. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ο 47χρονος διανομέας, έρχεται να προστεθεί στους 50 ακόμη που έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία 4 χρόνια. H νέα τραγωδία, προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις γύρω από τις συνθήκες εργασίας αλλά και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για τους ταχυδιανομείς.

Πηγή: ertnews.gr, thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter