Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο σκουπιδιών

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο σκουπιδιών

Νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο σκουπιδιών εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι έχει βρεθεί νεκρό ένα νεογέννητο, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, έξω από νεκροταφείο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ανατριχιαστικές οι πληροφορίες – Βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο 

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στον χώρο Covid-19 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Μάλιστα το νεκρό βρέφος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα η γυναίκα μπήκε το βράδυ και γέννησε εκεί.

«Δεν πρέπει να είχε συμπληρώσει έξι μήνες το βρέφος»

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε στο ThessToday.gr ότι «εχθές το απόγευμα πρέπει να υπήρχε κάποια κηδεία στα κοιμητήρια και πολύ πιθανόν η κοπέλα να γέννησε μέσα το μωρό. Δεν πρέπει να να είχε συμπληρώσει έξι μήνες το βρέφος. Το βρήκαν οι εργαζόμενοι, ήρθε το ΑΤ Πυλαίας, αλλά τώρα έχει αναλάβει την υπόθεση η Ασφάλεια και ο ιατροδικαστής».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το νεογνό εντοπίστηκε δίχως ενδείξεις ζωτικών σημείων από ρακοσυλλέκτη, που έψαχνε στα σκουπίδια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το άψυχο βρέφος, ώστε να το μεταφέρει στην ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter