Θεσσαλονίκη: Εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στη Χαλκηδόνα (Video)

Θεσσαλονίκη: Εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στη Χαλκηδόνα (Video)
Screenshot: ΕΡΤ

Εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας, η ηλικία της οποίας είναι περίπου τα 50 έτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί έχουν κάνει “φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο”, μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της, στη θέση του συνοδηγού, και το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής, ενώ απέκλεισαν τον χώρο. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στην περιοχή, διαπίστωσε ότι η γυναίκα δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, πιθανότατα για μία ακόμη γυναικοκτονία.

Στο σημείο βρίσκονται ακόμη κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της Ασφάλειας, ενώ γίνεται προσπάθεια για για την ταυτοποίηση του θύματος, ώστε να εντοπιστεί πιο σύντομα ο δράστης. Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στις 7:45 το πρωί, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter