Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 60χρονος που παρακολουθούσε 22χρονη επί δύο μήνες

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 60χρονος που παρακολουθούσε 22χρονη επί δύο μήνες

Ένοχο για απειλή με επίμονη παρακολούθηση κατ’ εξακολούθηση και για οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του όταν συνελήφθη βρέθηκε ένας χαρτοκόπτης, έκρινε το δικαστήριο τον 60χρνο που παρακολουθούσε στενά 22χρονη κοπελα, στην οποία έστελνε μηνύματα και δώρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο 60χρονος την ακολουθούσε στο σπίτι της και την περίμενε να κατέβει από το διαμέρισμά της. Αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον δύο μήνες. Όλο αυτό το διάστημα της έστελνε μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο αλλά και γράμματα στα οποία της έγραφε πως την …αγαπάει.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 22χρονη κοπέλα, είπε για όσα τρομακτικά έζησε αυτούς τους δύο μήνες :

«Ο κύριος με παρακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με γνωρίζει από το κατάστημα εστίασης που δούλευα για δύο χρόνια στην Περαίας. Μιλούσαμε όπως με όλους τους πελάτες, μέχρι τον Οκτώβριο που παραιτήθηκα από τη δουλειά. Ξεκίνησε να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό, γράμματα, δώρα στο σπίτι, με παρακολουθούσε. Μένει ένα τετράγωνο μακρυά μου και ήξερε πού μένω. Του εξήγησα ότι δε θέλω κάμα επαφή μαζί του, αλλά δε το σεβάστηκε, Με ακολουθούσε με το αμάξι και με κυνηγούσε».

Στην απολογία του ο 60χρονος ομολόγησε ότι παρακολουθούσε την 22χρονη και ότι της έστελνε μηνύματα και δώρα, και υποστήριξε πως το έκανε γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της.

Για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, υποστήριξε ότι το είχε γιατί έκανε δουλειές στο σπίτι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter