Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη έξι ετών στην 27χρονη που μαχαίρωσε 30χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη έξι ετών στην 27χρονη που μαχαίρωσε 30χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 27χρονη, η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι σε 30χρονη αντίζηλο της τραυματίζοντας την τον Αύγουστο του 2022 στην Πύλαια Θεσσαλονίκης.

Η 27χρονη κατηγορούμενη από την Αλβανία μαχαίρωσε 3 φορές την 30χρονη – δύο φορές στην κοιλιά και μια στον αριστερό ώμο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Η δράστις λίγο μετά την επίθεση παραδόθηκε στις αρχές.

Η ίδια κρίθηκε ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία αναγνωρίζοντας της το δικαστήριο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Τελικά, η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι το Εφετείο υπό τον όρο να μην επιχειρήσει να πλησιάσει το θύμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η αρχική κατηγορία ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε στην ελαφρύτερη της σκοπούμενης σωματικής βλάβης

«Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω»

Αιτία, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν η εξωσυζυγική σχέση, που φέρεται να είχε, όπως έλεγε η κατηγορούμενη, ο σύζυγος της και πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών της με την 30χρονη παθούσα.

«Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Τρελάθηκα, όταν είπε ότι θέλει να μου πάρει τα παιδιά και τον άνδρα. Έλεγε ότι εκδίδομαι. Πήρα το μαχαίρι μόνο για να της το δείξω, όχι για να τη χτυπήσω», δήλωσε η 27χρονη ζητώντας την ίδια στιγμή συγγνώμη από το θύμα.

Στην κατάθεση της στο δικαστήριο η 30χρονη δήλωσε, πως έχει συγχωρέσει την 27χρονη, λέγοντας, ότι σκοπός της «δεν ήταν να με σκοτώσει παρά μόνο να με τραυματίσει»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter