Θεσσαλονίκη: Λαοθάλασσα στη συναυλία για το νερό – Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς (Videos)

Θεσσαλονίκη: Λαοθάλασσα στη συναυλία για το νερό – Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς (Videos)

«Υπερασπίσου το νερό», βροντοφώναξαν δεκάδες χιλιάδες πολίτες στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους το απόγευμα της Κυριακής, κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Χορεύουμε και τραγουδάμε για τα 57 αδέρφια που δεν είναι σήμερα μαζί μας. Όχι στην ιδιωτικοποίηση», είπε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΥΑΘ, ενώ ο κόσμος φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες λαού στη συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού (Video)

Στη συναυλία συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης, οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» και το σχήμα «Η Πριγκιπέσσα».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, συνέβη και μία άκρως συγκινητική στιγμή με αφορμή το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη. Την ώρα που συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών συγκέντρωναν υπογραφές σχετικά με την εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα επί σκηνής έδωσε τον λόγο σε αντιπρόσωπο οικογενειών των θυμάτων ώστε να διαβάσει τα λόγια μίας μητέρας που έχασε την κόρη της στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter