Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην τσουλήθρα παιδικής χαράς (Photos)

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην τσουλήθρα παιδικής χαράς (Photos)

Ενα 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος με την οδό Καλλιδοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού της χεριού, αποκολλήθηκε ένα κομμάτι του δαχτύλου της ενώ έκανε τσουλήθρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Τις έρευνες και την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τούμπας – Τριανδρίας.

Μήνυση από τους γονείς

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα της 8χρονης. Σύμφωνα με το Voria.gr, η μητέρα επιθυμεί την ποινική δίωξη για το ατύχημα που συνέβη στο παιδί της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της στην εν λόγω παιδική χαρά. Στην τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της.

Σημειώνεται ότι αισιόδοξα φαίνεται πως είναι τα πρώτα μηνύματα από την επέμβαση που έγινε στην 8χρονη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την συγκόλληση του δαχτύλου που ακρωτηριάστηκε. Το χειρουργείο έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν δύο με τρία 24ωρα για να είναι σίγουροι οι γιατροί ότι όλα πήγαν καλά.

Φωτογραφίες: Thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter