Θεσσαλονίκη: «Να πάρω τους γονείς μου, σας παρακαλώ;» Άνδρας των ΜΑΤ πιάνει βίαια τρομοκρατημένη ανήλικη (Video)

Θεσσαλονίκη: «Να πάρω τους γονείς μου, σας παρακαλώ;» Άνδρας των ΜΑΤ πιάνει βίαια τρομοκρατημένη ανήλικη (Video)

Άγρια επίθεση εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τη λήξη της μεγάλης πορείας στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη. Μετά τις συγκρούσεις στην Καμάρα, όπου η αστυνομία απάντησε στις βόμβες μολότοφ με εκτεταμένη ρίψη χημικών. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, άνδρες των ΜΑΤ και των Ομάδων Συλλήψεων κυνήγησαν κόσμο που επέστρεφε από τη διαδήλωση, αλλά και περαστικούς.

Έτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων και πολιτών η αστυνομία έπιασε κόσμο στο σωρό συχνά με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο. Πολύ χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ανήλικης κοπέλας που δέχεται τη βίαιη επίθεση αστυνομικού στην περιοχή της Ροτόντας.

Συγκεκριμένα, όπως αποτύπωσε ο φακός του Infolibre, η νεαρή κοπέλα κατατρομαγμένη εκλιπαρεί να πάρει τηλέφωνο τους γονείς της. «Μπορώ να πάρω τους γονείς μου, σας παρακαλώ, είμαι ανήλικη πρέπει να μιλήσω», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων. Μάλιστα, άνθρωποι που παρακολουθούσαν το περιστατικό φώναζαν στον άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας: «είναι μικρή, μη τη χτυπάς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter