Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος 15χρονου στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος 15χρονου στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Πηγή: GRTimes

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του σχολείου του καταγγέλλει πως έπεσε ένας 15χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, για το περιστατικό, κατατέθηκε μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο άτομα, ηλικίας 17 και 18 χρόνων, οι οποίοι φέρονται να είναι συμμαθητές του.

Ειδικότερα, η μήνυση κατατέθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο ΑΤ Παύλου Μελά και την ίδια ημέρα μετά από έρευνα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 17χρονο και έναν 18χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έγκληση, ομάδα ατόμων φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο μαθητή την ώρα που εκείνος βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου του, καταφέρνοντάς του χτυπήματα με τα χέρια, στο κεφάλι και το στέρνο. Μάλιστα, ο μαθητής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, για ένα 24ωρο. Κατά την ίδια καταγγελία στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα, μεγαλύτερης ηλικίας, μαθητές του σχολείου.

Μετά από μήνυση που υπέβαλε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του θύματος (για σωματικές βλάβες) συνελήφθησαν δύο νεαροί, 17 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, όπως επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ. Αφέθηκαν ελεύθεροι και προσδιορίστηκε δικάσιμος από τα αρμόδια Δικαστήρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter