Θεσσαλονίκη: «Οι δράστες είναι ζώα, όχι οπαδοί του ΠΑΟΚ», λέει ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου – Συμφωνήθηκε φιλικό ΠΑΟΚ – Άρη για τον Άλκη

Θεσσαλονίκη: «Οι δράστες είναι ζώα, όχι οπαδοί του ΠΑΟΚ», λέει ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου – Συμφωνήθηκε φιλικό ΠΑΟΚ – Άρη για τον Άλκη

Οργισμένος ενάντια στους φονιάδες του 19χρονου Άλκη Καμπανού εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των τριών ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

«Θα ήθελα να εκφράσω την αποστροφή μας πραγματικά, για το δολοφόνο που αυτοχαρακτηρίζεται οπαδός του ΠΑΟΚ και την ντροπή μας, που αυτός ο άνθρωπος έχει αυτοχαρακτηριστεί έτσι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι ένας εγκληματίας και δεν έχει σχέση σε καμία περίπτωση με τον ΠΑΟΚ, ένα σύλλογο που μετρά εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και πρεσβεύει κάτι πολύ διαφορετικό. Μιλάμε για ένα δολοφόνο. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι είναι ένα ζώο και πρέπει να ζητήσουμε και ένα “συγνώμη” από τα ζώα. Θέλω να εκφράσω εκ νέου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Άρη, σε ένδειξη συναδέλφωσης των ομάδων της Θεσσαλονίκης ενάντια στην οπαδική βία. Το σχετικό αίτημα εκπορεύτηκε από την οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού.

«Οι σύνδεσμοι είναι οπλοστάσια. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Εμείς δεν είμαστε αστυνομικοί και να πηγαίνουμε να κάνουμε ελέγχους στους συνδέσμους. Εφόσον υπάρχουν αυτά τα ευρήματα, να τιμωρηθούν ανάλογα αυτοί που πρέπει από το νόμο», παραδέχθηκε ο Γκαγκάτσης.

Δύο άνδρες, που κατηγορούνται τα ευρήματα σε συνδέσμους οπαδών μετά από εφόδους της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού η δίκη τους αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες.

Και στις δύο περιπτώσεις απουσίασαν οι μάρτυρες κατηγορίας, δηλαδή οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο στα γραφεία των συνδέσμων. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ηλικίας 43 και 36 ετών αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της παράνομης λειτουργίας λέσχης.

Διαβάστε επίσης

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα σε συνδέσμους οπαδών – Τι βρήκαν (Photos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter