Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε ερπετολόγο σε σχολείο – Διασωληνώθηκε η 39χρονη

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε ερπετολόγο σε σχολείο – Διασωληνώθηκε η 39χρονη

Δάγκωμα από οχιά δέχθηκε μια εθελόντρια ερπετολόγος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας αυτή την ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, η 39χρονη ερπετολόγος κλήθηκε στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης για να εγκλωβίσει μια οχιά που εντοπίστηκε από καθηγητή.

O καθηγητής αντιλήφθηκε ότι σε χώρο του σχολείου υπήρχε μια οχιά, κάλεσε την Πυροσβεστική και ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να ειδοποιήσει ερπετολόγο.

Το ένα από τα δυο τηλέφωνα που έδωσε η Πυροσβεστική στον καθηγητή ήταν της 39χρονης. Η ερπετολόγος προσφέρθηκε να μεταβεί στο σχολείο για να δεσμεύσει την οχιά.

Ωστόσο, η οχιά πρόλαβε και δάγκωσε την 39χρονη τη στιγμή που την έπιασε. Μόλις ο καθηγητής αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σε δυο λεπτά στο σημείο έφτασαν δυο μοτοσικλετιστές διασώστες και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην ερπετολόγο. Η κατάσταση της υγείας της, όμως, επιδεινώθηκε ραγδαία και στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα. Ο γιατρός κατέστειλε και διασωλήνωσε την 39χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter