Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο (Video)

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο (Video)

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε την Δευτέρα εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή στο ιδιωτικό σχολείο «Δελασάλ» της Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποιεί η εφημερίδα «Μακεδονία», τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, αλλά και της συμπλοκής.

Η έρευνα για τις πράξεις αυτές, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, στρέφεται κατά των προσώπων που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό.

Το κολέγιο «Δελασάλ» με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι απέβαλε διά παντός τέσσερις μαθητές που έδειραν συμμαθητές του εντός της σχολικής κοινότητας, στο πρώτο ανάλογο περιστατικό που καταγράφεται στα 135 χρόνια λειτουργίας του.

Στην αναλυτική του ανακοίνωση το κολέγιο παραθέτει το ιστορικό της κλιμάκωσης των γεγονότων και τη διαδοχική παρέμβαση του σχολείου, που δεν αποφόρτισε την ένταση. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «όλοι οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό αποβλήθηκαν, ενώ οι τέσσερις μαθητές που άσκησαν σωματική βία αποβλήθηκαν διά παντός από το κολέγιο».

Η έρευνα θα επεκταθεί όμως και προς τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter