Θεσσαλονίκη – Πατέρας 16χρονου: Ο αστυνομικός σκέφτηκε τα δικά του παιδιά την ώρα που πυροβόλησε; (Video)

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 16χρονου: Ο αστυνομικός σκέφτηκε τα δικά του παιδιά την ώρα που πυροβόλησε; (Video)

Η ζωή του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη παραμένει σε κίνδυνο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας του, Παύλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια», επεσήμανε ο κ. Φραγκούλης, συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τον σταματήσουν με άλλον τρόπο και όχι ανοίγοντας πυρ.

«Ο γιος μου μόλις πέρασε από το πρατήριο, έκανε στροφή 180 μοιρών και ερχόταν στο σπίτι. Στο πρατήριο υπάρχουν κάποια δρομάκια που ένα μηχανάκι μπορεί να διασχίσει τον δρόμο και να περάσει από την απέναντι πλευρά και να φύγει προς Διαβατά. Ο γιος μου έκανε στροφή 180 μοιρών και έφευγε προς Διαβατά για να έρθει στον οικισμό. Τον ακολούθησαν δύο μηχανάκια και άνοιξε ταχύτητα. Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν», ανέφερε ο κ. Φραγκούλης.

Ο πατέρας του 16χρονου σημείωσε ότι ο αστυνομικός πρέπει να μπει φυλακή, ενώ απαντώντας στον ισχυρισμό της υπεράσπισής του για το γεγονός πως είναι και αυτός πατέρας, ανέφερε: «Ναι, συμφωνώ έχει δύο παιδιά. Από την ώρα που πήγε να πυροβολήσει το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα παιδιά του; Σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;», υπογράμμισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter