Πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 34χρονο δράστη κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς από τον δήμο Καλαμαριάς.
Το περιστατικό καταγράφηκε τον Ιούνιο με τον 34χρονο να εντοπίζεται και να οδηγείται στη δικαιοσύνη όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Παράλληλα, τα ίχνη του φάνηκαν από βίντεο που αναρτήθηκε στα social media να σπρώχνει με το πόδι ένα γατάκι που έμοιαζε χτυπημένο στο οδόστρωμα και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο να περνάει από πάνω του, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Ο δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο των διοικητικών του αρμοδιοτήτων, επέβαλε και βεβαίωσε στο ΑΦΜ του συλληφθέντα το μέγιστο δυνατό πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος για την κακοποίηση ζώου με αποτέλεσμα τον θάνατό του
Διαβάστε σχετικά