Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη κατά την καταδίωξη (Video)

Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη κατά την καταδίωξη (Video)
Φωτογραφία: Thesstoday.gr

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 16χρονου που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έπειτα από πυροβολισμό μετά από άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και σοβαρό τραυματισμό 16χρονου (Video)

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο έφηβος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι όταν επιχείρησε να διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει. Αμέσως διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε για την αφαίρεση της σφαίρας. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Τι συνέβη

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μία τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός, 16 ετών, έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν, σύμφωνα πάντα την Ελληνική Αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter