Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική επίθεση όχλου κατά δύο τρανς ατόμων στην Αριστοτέλους – Εικόνες ντροπής (Video)

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική επίθεση όχλου κατά δύο τρανς ατόμων στην Αριστοτέλους – Εικόνες ντροπής (Video)

Σοκάρουν πραγματικά οι εικόνες από βίντεο που κατέγραψε την επίθεση όχλου νέων κυρίως ανθρώπων κατά  δύο τρανς νεαρών ατόμων σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό έγινε το Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου ομάδα δεκάδων νεαρών ατόμων επιτέθηκε σε δύο τρανς άτομα που έτυχε να περνούν από το χώρο.

Δείτε σχετικά – ΗΠΑ – Μοντάνα: Οι Ρεπουμπλικάνοι απαγόρευσαν σε τρανς βουλεύτρια να πάρει ξανά τον λόγο στη βουλή

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν στις 22:30 στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε λεκτικά στα δύο άτομα, ηλικίας 21 ετών. Φοβούμενα για την ασφάλειά τους, τα δύο άτομα μπήκαν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής. Λίγο αργότερα, συγκεντρώθηκαν οι νεαροί έξω από το εν λόγω κατάστημα και συνέχισαν να τα προπηλακίζουν. Μάλιστα, όταν εξήλθαν από το κατάστημα, οι δράστες πέταξαν μπουκάλια κατά το μέρος τους, χωρίς ευτυχώς να σημειώνεται κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε 25 προσαγωγές. Από τους προσαχθέντες οι 21 συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 11 είναι ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

@provc1ntcyu♬ som original – 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍’𝒔

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter