Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη (Video)

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη (Video)
Πηγή φωτογραφίας: makthes.gr

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος κηδεμόνας των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, «τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα με σωστή συμπεριφορά. Ήταν επιβλεπόμενα. Δεν αντιλήφθηκε την τρύπα από την οποία διέφυγαν». Ο ίδιος τόνισε πως ο ιδιοκτήτης των σκυλιών «είναι συντετριμμένος για τον χαμό της Ελισάβετ» και πως τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως στο σπίτι του 37χρονου εντοπίστηκε μια τρύπα στο έδαφος την οποία έσκαψαν τα σκυλιά και κατάφεραν να βγουν από την αυλή. «Η αστυνομία διαπίστωσε ότι τα σκυλιά έσκαψαν στο πλάι της αυλής σε σημείο που δεν είναι εύκολα αντιληπτό και είχαν ανοίξει μια τρύπα με διάμετρο 30 εκατοστών. Η πόρτα ήταν κλειστή, από αυτή την τρύπα έφυγαν τα σκυλιά».

Πηγή φωτογραφίας: thestival.gr

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τρία σκυλιά μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης στη Νεοχωρούδα και την δάγκωναν μέχρι να καταλήξει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε εργασίες κηπουρικής. Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως βγήκαν από γειτονική οικία και διανύοντας απόσταση πενήντα μέτρων πέρασαν την ανοιχτή αυλόπορτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την μέχρι θανάτου.

Αστυνομικοί συνέλαβαν άμεσα τον 37χρονο κηδεμόνα των ζώων και τον οδήγησαν στο τμήμα του Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

Την ίδια στιγμή, ανατριχιαστικά είναι όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Σαραμούρτης τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1, σχετικά με τον κηπουρό ο οποίος βρισκόταν τη συγκεκριμένη στιγμή στο κτήμα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κηπουρός δεν μπορούσε να ακούσει τις εκκλήσεις της 50χρονης για βοήθεια, ενώ είδε καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων και υπέστη σοκ, καθώς είναι κωφάλαλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter