Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 25χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται οτι το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 την Τετάρτη όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για το αιματηρό περιστατικό. Όπως περιέγραψαν στο newsit.gr η αδελφή και ο γαμπρός της γυναίκας που τραυματίστηκε, όλα έγιναν έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η 25χρονη ακολούθησε την 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση μικρού σουγιά την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Η 25χρονη γυναίκα τραυμάτισε την άτυχη 27χρονη φωνάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα έκανε παράνομη σχέση με τον άνδρα της. Η παθούσα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, στη συνέχεια σταθμός του ΕΚΑΒ μετέφερε την 27χρονη γυναίκα σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Η δράστιδα, μητέρα δύο ανήλικων εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

«Ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε» δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο, η άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε, με την ίδια να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία της 25χρονης και την κατηγορούμενη να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της.

Την Πέμπτη, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, η 25χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέρασε αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για την πράξη της.

«Την μαχαίρωνε και φώναζε πως έχει σχέση με τον άντρα της»

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, η αδελφή της 27χρονης, η δράστιδα επιτέθηκε στην γυναίκα φωνάζοντας πως διατηρεί παράνομη σχέση με τον άντρα της. “Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτή η γυναίκα στο σπίτι. Δεν την ήξερα, δεν την είχα δεί ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο ή αδελφή μου”, ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο αδελφός της 25χρονης κατηγορούμενης είπε στο newsit.gr: «Χθες ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Όμως δεν μπορούσαν να τα βρούν. Τα πράγματα ξέφυγαν απο τον έλεγχο και έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια».

Πηγή: koutipandoras.gr
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter