Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος – Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος –  Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 49ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι ο  καθ’ ομολογίαν δράστης που σκότωσε με οκτώ μαχαιριές τη σύζυγό του στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος συζυγοκτόνος είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική ενώ ο 20χρονος γιος του ζευγαριού είχε ο ίδιος ζητήσει από τον εισαγγελέα πάει τον εγκλεισμό του πατέρα του αφού η ζωή τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του γινόταν ολοένα και ανυπόφορη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία (όπως και το θύμα), στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε. Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από τις αρχές, που μετέβησαν στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter