Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δράστες της ληστείας – Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη τους

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δράστες της ληστείας – Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη τους
πηγή: ert.gr

Στο εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι δράστες της απόπειρας ληστείας σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Μοναστηρίου, στο Βαρδάρη Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ένα λάθος των δραστών ήταν αυτό που οδήγησε στη σύλληψη τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις δράστες στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την κάμερα ασφαλείας, προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη, με συνέπεια να πέσουν τα ρολά ασφαλείας και να εγκλωβιστούν στην επιχείρηση.

Οι δράστες, νωρίτερα εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας αεροβόλο όπλο και μαχαίρια, έδεσαν με tire up τον πακιστανικής καταγωγής υπάλληλο που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα ενώ προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με διακριτικό της αστυνομίας.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που περικύκλωσαν το κατάστημα συλλαμβάνοντας τους δράστες.

Πρόκειται για τρεις 22χρονους κι έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων εκτός από τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα βρέθηκαν επίσης ένα γκλοπ και μία συσκευή ασυρμάτου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – μεταξύ άλλων – για απόπειρα ληστείας, αντιποίηση της Αρχής, σωματική βλάβη, παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter