Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο ύστατος αποχαιρετισμός της μητέρας στην αδικοχαμένη 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο ύστατος αποχαιρετισμός της μητέρας στην αδικοχαμένη 21χρονη

Με λίγα αλλά συγκλονιστικά λόγια αποχαιρέτησε την 21χρονη κόρη της η μητέρα της αδικοχαμένης Εμμανουέλας η οποία έφυγε από τη ζωή τις πρωινές ώρες, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…».

Το νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε στην οδό Εγνατία από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, ο οποίος αμέσως μετά την εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί κατέβαλαν ηρωικές προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύονταν με μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της. Όπως ανέφερε η μητέρα της, η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter