Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός από δρεπάνι στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter υποστηρίζει πως επικοινώνησε με τον Κυρ. Μητσοτάκη για να τον ενημερώσει πως συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά και στο οπτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας.

Είχε προηγηθεί έφοδος της Αστυνομίας σε Σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ (Θύρα 4) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον χώρο (ημιώροφος πολυκατοικίας) βρέθηκαν ρόπαλα, αρκετά μικρά φτυάρια, ένα laptop και διάφορα άλλα αντικείμενα μέσα σε κούτες.

Χθες είχαν προσαχθεί για ανάκριση τρία άτομα που φέρονταν ως ύποπτα για το φονικό.

Οι δύο τραυματίες της δολοφονικής επίθεσης, ηλικίας 18 και 20 ετών, αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» σήμερα ή αύριο.

Απέραντος θρήνος στην κηδεία

Απέραντος θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν… διαφορετική ομάδα.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέστηκε στη Βέροια και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

Δείτε επίσης: Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό μήνυμα με κασκόλ του ΠΑΟΚ – «Τους σιχάθηκα» (Video)

Σύμφωνα με το Voria.gr, κόσμος με λευκά γαρίφαλα, τα οποία υπάρχουν και πάνω στο φέρετρο του Άλκη Καμπάνου, προσέρχεται στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του Αλκιβιάδη, οι οποίοι έφτασαν στα Κοιμητήρια, υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να συλλάβουν ότι δεν θα αντικρίσουν ξανά το παιδί τους.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

Το συγκλονιστικό μήνυμα με κασκόλ του ΠΑΟΚ – «Τους σιχάθηκα»

Ένα γραπτό σημείωμα μαζί με ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ άφησε άγνωστος στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται απέναντι από το σημείο που δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο 19χρονος Άλκης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Thestival.gr, στο χαρτί γράφτηκαν τα εξής: «Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους».

Ήδη από την Τρίτη, οπαδοί όλων των ομάδων σπεύδουν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός οπαδός του Άρη και αφήνουν διάφορα αντικείμενα αφιερωμένα στη μνήμη του Άλκη.

Πηγή: Voria.gr, Thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter