Θεσσαλονίκη: Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Θεσσαλονίκη: Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προτείνει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, aπό την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

Η ίδια στην κατάθεσή της ανέφερε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού. Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Μηνύσεις για ψευδείς καταθέσεις υπέβαλε η Γεωργία Μπίκα

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα υπέβαλλε πριν από μερικές ημέρες μηνύσεις για ψευδείς καταθέσεις εις βάρος μαρτύρων που κατέθεσαν στην ανακρίτρια στο πλαίσιο της έρευνας για τον καταγγελλόμενο βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συνολικά δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος έξι ατόμων και όπως υποστηρίζει η πλευρά της 24χρονης, τα συγκεκριμένα άτομα είτε δεν ήταν στο πάρτι, όπως ισχυρίστηκαν, είτε κάποιοι είχαν αποχωρήσει πριν να συμβεί ο καταγγελλόμενος βιασμός.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter