Θεσσαλονίκη: Της κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό καθώς έβγαινε από το αμάξι – Σοκάρουν οι μαρτυρίες (Video)

Θεσσαλονίκη: Της κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό καθώς έβγαινε από το αμάξι – Σοκάρουν οι μαρτυρίες (Video)

Συγκλονίζει το νέο περιστατικό έμφυλης βίας στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 42χρονος επιτέθηκε στη σύζυγο του την ώρα που αυτή έβγαινε από το αμάξι τους. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καβγάς του ζευγαριού.

Η 39χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

«Τους είδα να τσακώνονται»

«Τον ήξερα τον δράστη. Αυτός έφερνε τη γυναίκα του στη δουλειά. Σταμάτησαν λίγο πιο πάνω σήμερα το πρωί και τους είδα που τσακώνονται. Στη συνέχεια πήγαν πιο κάτω και μετά την άφησε στη δουλειά της. Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε. Αυτή άρπαξε το μαχαίρι και το πέταξε κάτω» περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η γυναίκα φώναζε για βοήθεια και έτρεξε στη δουλειά της για να σωθεί. «Μετά ήρθε η αστυνομία και εντόπισε το μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Νέα απόπειρα γυναικοτονίας στη Θεσσαλονίκη: Κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό της συζύγου του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter