Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική επίθεση στον 19χρονο (Video)

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική επίθεση στον 19χρονο (Video)
Πηγή: Thestival.gr

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας, που δείχνουν τη φονική επίθεση ενάντια στον 19χρονο Άλκη Καμπανό το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα Thestival, απαθανατίζει τη συμπλοκή που άφησε νεκρό τον νεαρό οπαδό του Άρη και τη διαφυγή των δραστών με δύο αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες χτυπούν με μανία την παρέα των παιδιών. Στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν στα αυτοκίνητα, (ένα σκούρο και ένα λευκό), ενώ μένει πίσω ένας ο οποίος γυρίζει τελευταίος στο αυτοκίνητο.

Ο δράστης που έμεινε πίσω για να αποτελειώσει το θύμα του, τρέχει και επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και εκείνη την στιγμή εμφανίζεται κόσμος που προσπαθεί να τους σταματήσει.

Στην συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, η παρέα των δραστών έχει επιβιβαστεί στα αυτοκίνητα και κατευθύνεται με ταχύτητα προς τον κόσμο που συγκεντρωνόταν. Οι άνθρωποι έκαναν στην άκρη και τότε τα αυτοκίνητα γκάζωσαν και έφυγαν, το ένα ευθεία και το δεύτερο ανάποδα στον μονόδρομο.

Ο 23χρονος άνδρας που συνελήφθη σήμερα, αλβανικής καταγωγής και με άδεια παραμονής 2ης γενιάς στην Ελλάδα, μαθεύτηκε ότι εμπλέκεται και σε προηγούμενη συμπλοκή με «οπαδικά» μαχαιρώματα και εκκρεμεί δίκη σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης αναγνωρίστηκε από άλλο άτομο που προσήχθη, ενώ ιδιωτικό κανάλι μετάδωσε ότι ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου και ομολόγησε τον φόνο.

Η Ασφάλεια προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει και εργαστηριακά, με βάση τα ευρήματα (κυρίως αίμα) στα αυτοκίνητα από όπου βγήκαν οι δράστες, αλλά και στο όπλο του εγκλήματος (δρεπάνι), που εντοπίστηκε χθες. Υπάρχει επίσης οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter