Θεσσαλονίκη:Χαροπαλεύει ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα κεφάλι για 20 ευρώ (Video)

Θεσσαλονίκη:Χαροπαλεύει ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα κεφάλι για 20 ευρώ (Video)
Φωτογραφία: Grtimes.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο 16χρονος, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με σφαίρα στο κεφάλι μετά από πυροβολισμό σε καταδίωξη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και σοβαρό τραυματισμό 16χρονου (Video)

Ειδικότερα, ο ανήλικος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι όταν επιχείρησε να διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει έχοντας βάλει καύσιμα αξίας 20 ευρώ. Αμέσως διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε για την αφαίρεση της σφαίρας. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

«Ετοιμοθάνατο το παιδί – Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Απαράδεκτο»

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του 16χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο έχοντας δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι μετά από πυροβολισμό σε καταδίωξη. Ο ανήλικος δέχτηκε πυροβολισμό όταν επιχείρησε να διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει, έχοντας βάλει καύσιμα αξίας 20 ευρώ.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστική δήλωση για τον 16χρονο – «Ετοιμοθάνατο το παιδί – Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Απαράδεκτο» (Video)

Συγγενείς του 16χρονου βρίσκονται από νωρίς το πρωί έξω από το Ιπποκράτειο, εκφράζοντας την οργή τους για το γεγονός πως ο ανήλικος, ο οποίος είναι και πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, χαροπαλεύει έχοντας δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, την οποία αφαίρεσε στη συνέχεια το ιατρικό επιτελείο του «Ιπποκράτειου».

«Κρέμεται η ζωή του από μία κλωστή, είναι ετοιμοθάνατο. Το παιδί μέχρι τις 02:30 ήταν με τους φίλους του», ανέφεραν συγγενείς του 16χρονου στην κάμερα της ΕΡΤ, σημειώνοντας: «κι αν δεν πλήρωσε τι έγινε; Πρέπει να το σκοτώσεις; Γίνεται έτσι; Πάρε του τον αριθμό, κάνε του καταγγελία, βάλε Εισαγγελέα. Έκανε ένα λάθος όχι να τον σκοτώσουμε. Απαράδεκτο αυτό που έκαναν».

Τι συνέβη

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μία τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός, 16 ετών, έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα αξίας 20 ευρώ. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν, σύμφωνα πάντα την Ελληνική Αστυνομία.
Δείτε επίσης: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη κατά την καταδίωξη (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter