Θετικό τεστ για τον Παναθηναϊκό, νίκησε σε φιλικό 2-1 τη Φόλενταμ

Θετικό τεστ για τον Παναθηναϊκό, νίκησε σε φιλικό 2-1 τη Φόλενταμ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Φόλενταμ σε φιλικό στην Λεωφόρο. Στο ματς ήταν εξαιρετικός ο Βαγγιανίδης, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον Ιωαννίδη που αποχώρησε με πρόβλημα.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 8’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Βαγιαννίδη, Καμπετσή, ενώ στο 33’ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ιωαννίδης. Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της επόμενης Πέμπτης με την Σλάβια Πράγας.

Στο 34’ το τριφύλλι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μούρκιν στον Βαγιαννίδη. Ο Κουρμπέλης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Καμπετσής με κεφαλιά «σημάδεψε» το αντίπαλο δοκάρι.

Η Φόλενταμ ισοφάρισε στο 58’ με μία απίθανη φωτοβολίδα του Εκ Καντίρι και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76’ ο Καρλίτος με δυνατό σουτ.

«Ήταν καλύτερος ο ρυθμός μας. Είχαμε πολύ ενέργεια και ο αντίπαλος έπαιξε ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω. Τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και με άφησαν ικανοποιημένο», δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο απόκτημα της ομάδας: «Ο Σποράρ είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι έμπειρος και έχει παραστάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν. Θα μας δώσει ποιότητα στο παιχνίδι μας».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (61’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61’ Σαρδέλης), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Γκάνεα (79’ Σάντσες), Κουρμπέλης (61’ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (61’ Φρόκου), Τσέριν (79’ Ηλιάδης), Βαγιαννίδης (79’ Σιδεράς), Καμπετσής (79’ Κρυπαράκος), Ιωαννίδης (32’ λ.τρ Καρλίτος).

ΦΟΛΕΝΤΑΜ (Βιμ Γιόνκ): Στάνκοβιτς, Πλατ, Μιράνι, Φαν Ντούιλ, Ελμπέρσε, Μπεναμάρ (71’ Ζεφούικ), Βαλίντ Ουλντ-Τσικχ (19’ Ναζίχ), Αντονούτσι (71’ Γκουστάβο), Μπιλάλ Ουλντ-Τσικχ (46’ Ελ Καντιρί), Οριστάνιο (46’ Μιγκέμ), Μιούρεν (71’ Κοέν).

**Ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τη μεταγραφή του 28χρονου ακραίου επιθετικού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter